Speciality Plus - nasz nowy program dla Gastronomii.
Jak wdrożyć kawę speciality do swojej oferty? Szybko, sprawnie, czyli z Bueną! Wychodzimy z inicjatywą łatwego wdrożenia kawy speciality do Twojego lokalu gastronomicznego, z powodu rosnącego zainteresowania najwyższą jakością kawy wśród konsumentów tego napoju. Przygotowanie jasno palonych ziaren segmentu speciality jest równie ciekawe, co smak gotowego naparu. Przygotowaliśmy gotowy zestaw w postaci trzech sprzętów w bardzo dobrej cenie – wraz z akcesoriami, naszą kawą i oczywiście przeszkoleniem. Świetnym pomysłem jest przygotowywanie kawy na stoliku, przy gościach – jednak nie jest to konieczne. Nie musisz zmieniać karty menu, ani w żaden sposób informować gości o nowej kawie – wszystko dajemy w pakiecie, który zawiera:
- Chemex na 6 filiżanek
- Filtry do Chemex 100 sztuk
- Hario zestaw V60 Dripper + Dzbanek 600 ml + Filtry 100 szt.
- Aeropress + Filtry 350 szt.
- Stand menu (ilość odpowiadająca ilości stolików)
- Zestaw naklejek informujących o Speciality w ofercie
- Wybrana kawa speciality z naszej oferty ( 1 kg na start)
- Szkolenie z trzech metod
Do przygotowania alternatyw potrzebna jest woda o odpowiedniej temperaturze, odpowiednia grubość zmielenia i oczywiście proporcje. W tym celu przyda się młynek z regulacją, waga oraz czajnik z możliwością ustawienia konkretnej temperatury. Część tych sprzętów może być już w Waszym posiadaniu, ale również na te akcesoria przygotowaliśmy specjalną ofertę:
- Czajnik Brewista Artisan Variable
- Hario Bloom V60 Drip Scale Waga
- Młynek Ręczny Barista Space Premium
- Młynek Calibra Melitta z wagą
Warunkiem przystąpienia do Speciality Plus jest zakup startowego pakietu + minimalne zamówienie kawy speciality z naszej oferty w ilości minimum 1 kg na miesiąc przez okres 3 miesięcy od wdrożenia. Kupując u nas zestaw startowy otrzymujesz najlepszej jakości sprzęt w wyjątkowo korzystnych cenach, rabat 20% na ziarna speciality z naszej palarni, profesjonalne szkolenie i stałą opiekę naszych doradców.